Ojojoj...

Ojojoj, har fan inte tid å sitta här så ofta nu innan sommarlovet asså!

I fredags vare skola som vanligt, å på eftermiddagen var det bild, å jag fick reda på att mitt betyg i det blev MVG!!!!
Fatta vad lycklig jag blev, mitt andra MVG nu, å jag har bara gått ett år, wihu!
I fredags var jag på Rix fm med Jenny å Emmi! Vääääldigt roligt ska jag få be att meddela, eller aa, till en början iallafall.
Nån jävla kille gav mig ngt å dricka, fråga mig inte vad det var, men starkt som fan var det iallafall. Som tur va kom älsklingen å hämtade mig i stan, skulle aldrig klarat av att åkt hem sjäälv. Men men, tack tjejer för en underbar kväll, å förlåt alla människor jag klängde på å gjorde bort mig inför, å tack älskling för du hjälpte mig hem!

I lördags morse mådde jag inte alls bra som ni kanske förstår.. men det blev lite bättre när älsklingen å jag åkte å köpte kebab. När vi käkat upp den så började vi att packa iordning, så åkte vi ut till min stuga.
Det var så jävla mysigt där ute, vi åkte vanlig båt, å gummibåt, vi solade, vi spelade kubb å vi åt fantastisk god mat!

Idag  blev ja skjutsad av älskligen till skolan, väldigt skönt måste jag få meddela. Väldigt tråkig skoldag annars, hände inte mycket alls om jag ska va ärlig...Inte alls långt kvar till avslutningen nu iallafall. Å det är ju skönt!
Va även å shoppade med mamma efter skolan. Handlade en studentpresent åt Johan och köpte även solglasögon, ett par shorts å en tröjja! Shalalala,  så nu mår jag jättebra!

Förövrigt är våran lilla hamster sjuuuuk! Stackaren, veterinären blire imorron, hoppas hon klarar sig! ='(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0